Kalmar-huse - Grafik på element

Åbent hus

Kom til Åbent Hus ...
og oplev atmosfæren og mulighederne i et rigtigt sommerhus!

Et sommer- og fritidshus er en følelse - og hos Kalmar Huse vil vi gerne invitere dig til at mærke magien i et klassisk, dansk sommerhus. Helt uforpligtende og helt afslappet.

For at gøre oplevelsen så autentisk som muligt, så låner vi 'rigtige huse' af vores købere - og sætter rammerne for, at du kan gå uforstyrret rundt. Se rummene, tage en pause i stuen eller på terrassen. Forestille dig, hvordan huset ville se ud, hvis det blev indrettet i din personlige sommerhusstil. Drømme dig til forlængede weekender, ferier - alene, som par, med familien, børnene, børnebørnene - og gode venner. 

Snakke om muligheder og ideer - og vende dem med vores salgs- og byggerådgiver, som lige så uforpligtende deler ud af al sin viden og erfaring.

Et besøg i et Kalmar Hus er det bedste afsæt for at give sommerhusdrømmen nyt liv ... vi glæder os til at se dig!

 

Nedenfor kan du se hvilke Åbent Hus-arrangementer, vi har i kalenderen lige nu- og finder du ikke, hvad du søger, så er du altid velkommen til at kontakte vores Salgs- & byggerådgivere eller måske besøge vores faste udstillinger ... måske kan de hjælpe dig videre med dine sommerhusdrømme.

Se deres kontaktdetaljer og område - klik her

 

I KALENDEREN LIGE NU:

 

Vi har i øjeblikket ikke planlagte Åbent Hus arrangementer i kalenderen. Er du interesseret i at få besked, når nye datoer planlægges, så er du velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så skriver vi til dig ... 

Tilmeld dig her

 

NB: Alle Åbent Hus arrangementer afvikles respekt for gældende retningslinjer  ... og vi takker på forhånd for at hjælpe os med at gøre oplevelsen tryg & afslappet for alle ...

 

 

Siden opdateres løbende med nye, aktuelle udstillinger.

 

Faste Udstillinger

icon
Kalmar-huse - Grafik på element

1:1 Fremvisning Rømø V-85/74 - book din tid

Allerød, Sjælland

Læs mere
icon
Kalmar-huse - Grafik på element

1:1 Fremvisning. Juelsminde L-72 m/alkove - book din tid

Middelfart, Fyn

Læs mere
icon
Kalmar-huse - Grafik på element

1:1 Fremvisning. Rømø T-110/99 - book din tid

Bramming, Jylland

Læs mere