Kalmar-huse - Grafik på element

LukketRåhus

Vi bygger selve huset og lukker det af, inden du selv tager over og står for tømrer- og snedkerarbejdet indenfor.

Kalmar huse - Terrasse
icon

Få inspiration til dit fritidshus

LukketRåhus er en leveringsform, der passer til dig, der ønsker et lækkert fritidshus og selv vil lægge den sidste hånd på værket.

Når dit nye fritidshus er tegnet, og byggetilladelsen er i hus, bygger vi det lukkede råhus med fundament og indvendig kloak. 

Når vi leverer det lukkede råhus, er det med tag og monterede døre og vinduer, så man skal bruge en nøgle for at komme ind. På den måde får du et næsten færdigt hus til en favorabel pris. 

Når huset er leveret, kan du færdiggøre indersiden på egen hånd. Her er det kun tømrer- og snedkerarbejdet, der mangler, og vi sørger for, at du har alt det materiale, du skal bruge.

Dette inkluderer også dine særligt udvalgte køkkenskabe, garderobe- og badeværelsesskabe og bordplader.

Vi sørger også for en MedByg-håndbog, hvor alle arbejdsgange er nøje beskrevet og illustreret. Her kan du også finde nøjagtige angivelser for, hvornår du skal have fat på el- og VVS-installatørerne.

Få din kommende oase leveret som LukketRåhus og spar penge, imens du stiller din skabertrang. Du er velkommen til at kontakte en af vores salgs- og byggerådgivere for at høre mere.

Du sørger for

  • Pudslag, indkøb af fliser på gulve og vægge
  • At montere pyntespær
  • Det resterende tømrer- og snedkerarbejde (eller at bestille håndværkere til det)
  • At færdiggøre det indvendige arbejde på huset, som beskrevet i MedByg-håndbogen

Vi sørger for

  • Byggesagsbehandling: Udfærdigelse af situationsplan, myndighedstegninger og ansøgning om byggetilladelse
  • Fundamenter: færdigt fundament og indvendig kloak i huset
  • Byggesæt: levering af komplet byggesæt så tæt på fundamentet som muligt
  • Montering: ydervægge, gavlvægge, vinduer og yderdøre med glas, komplet tagkonstruktion med tagsten, isolering og loftsbrædder og terrasse
  • Inventar: levering af køkkenskabe, bordplader og garderobe- og badeværelsesskabe
  • MedByg-håndbog: vi supplerer dig med en brugervenlig byggevejledning, hvor arbejdsgangen er beskrevet punkt for punkt med komplette tegninger af el- og VVS-installationer samt snedker- og tømrerarbejdet. Så er du sikret et godt resultat. 

Generelt

Du får MedByg-håndbogen, så snart byggetilladelsen er på plads.

Levering

Du skal være klar til at tage imod, når vi leverer byggesættet. Vi læsser det af så tæt på fundamentet som muligt, og herefter er materialet dit. Grunden afleveres, når støbe- og kloakarbejdet er færdigt, og eventuel overskudsjord lægger vi i depot på grunden. Priserne er sat efter, at der er fast kørevej for lastbil med trailer og maskiner til byggegrunden. Vi dækker ikke eventuel omlæsning.

Aflevering

Vi ser gerne, at du selv er til stede, når vi overleverer råhuset, så du sammen med vores montør kan gå den udvendige færdiggørelse efter i sømmene. Vi anbefaler, at du har omkring 50 m2 presenning med, så materialerne kan dækkes. 

Betaling

Et depositum på 15.000 kr. indbetales, når kontrakten er underskrevet. Hvis byggetilladelsen ikke opnås, tilbagebetales 12.000 kr. Når fundamentet er støbt, betales en støberate på 18%. og restsummen betales netto kontant ved aflevering.

Kalmar Huse

Find din næste sommerbolig

NøgleFærdig, LukketRåhus eller MedByg? Se det store udvalg af fritidshuse og find dit perfekte match.

Søg fritidshus