Kalmar-huse - Grafik på element

MedByg

Du får fornemmelsen for dit eget fritidshus helt ind under huden, når du bygger det i samarbejde med en Kalmar-montør. Det kræver bare en smule praktisk håndelag.
Kalmar huse - Stranden
icon

Få inspiration til dit fritidshus

Vi tilbyder Danmarks mest solgte MedByg-løsning, som er nem at gå til for enhver med en smule teknisk snilde. Med vores unikke og intuitive byggesæt er det let at bygge dit drømmefritidshus.

Du får fornemmelsen for dit eget hus helt ind under huden, imens du får lidt jord under neglene. Byggesystemet bliver leveret i en logisk rækkefølge og er nemt at arbejde med. Vi garanterer, at du hverken kommer til at mangle skruer eller søm.  

Udover at du får glæden ved at have bygget dit eget lækre fritidshus, bliver prisen selvfølgelig også væsentligt billigere med denne handyman-løsning. 

Besparelsen afhænger af husets størrelse, men tager man eksempelvis vores populære Rømø T-111/99-model, så sparer medbyggeren ca. 300.000 kr. ved at bygge selv.

Du får stillet en Kalmar-montør til rådighed, som - alt efter husets størrelse - assisterer dig i de første 37 eller 74 timer - derefter tager du selv over.

Dit vigtigste redskab bliver en MedByg-håndbog, der er særligt tilpasset dit kommende fristed, hvor hvert skridt er beskrevet og illustreret på en letforståelig måde, så du bliver guidet gennem hele forløbet. 

Du tilkobles også en af vores erfarne byggeledere, som du kan sparre med, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt en af vores dygtige salgs- og byggerådgivere og hør mere om vores favorable MedByg-koncept.

Du sørger for

  • Du støber fundament
  • Når fundamentet er støbt og tørt, hjælper du Kalmar-montøren med at bygge dit sommerhus
  • Du sørger for, at el og vvs udføres af en autoriseret mester – eller du køber disse entrepriser hos os til faste priser

Vi sørger for

  • Byggesagsbehandling: Udfærdigelse af situationsplan og myndighedstegninger
  • Ansøgning om byggetilladelse
  • Byggesæt: Levering af komplet byggesæt på byggepladsen, i en logisk rækkefølge
  • Montørhjælp: Som MedBygger får du stillet en Kalmar-montør til rådighed de første 37 timer. For store huse er der 74 timers hjælp.
  • Inventar: Levering af inventar som vist på grundplanerne. Det gælder køkkenskabe, bordplader, garderobe- og badeværelsesskabe.
  • MedByg Håndbog: Du får en udførlig MedByg-håndbog med principskitser til din egen færdiggørelse af huset. Du har naturligvis en byggesagsbehandler, der rådgiver og vejleder dig omkring pris og i alle faserne af dit selvbyg. Håndbogen indeholder komplette tegninger og beskrivelser til fundamentet, snedker- og tømrerarbejdet samt el- og VVS-installationer til dit hus
Kalmar huse - MedByg

Generelt

Du får MedByg-håndbogen, så snart byggetilladelsen er på plads.

Levering

Du skal være klar til at tage imod, når vi leverer byggesættet. Vi læsser det af så tæt på fundamentet som muligt, og herefter er materialerne dine. Vi anbefaler, at du har omkring 80 m2 presenning til rådighed, så materialerne kan dækkes til og ikke beskadiges ingen brug. 

Priserne er sat efter, at der er fast kørevej for lastbil med trailer og maskiner til byggegrunden. Vi dækker ikke eventuel omlæsning. 

Aflevering

Byggesættet leveres af en af vores erfarne montører, der gennemgår pakkelister med dig for at sikre at alle materialerne er i god stand.

Betaling

Et depositum på 15.000 kr. indbetales, når kontrakten er underskrevet. Hvis byggetilladelsen ikke opnås, tilbagebetales 12.000 kr. Resten af købet betales netto kontant, når du modtager byggesættet. 

Kalmar Huse

Find din næste sommerbolig

NøgleFærdig, LukketRåhus eller MedByg? Se det store udvalg af fritidshuse og find dit perfekte match.

Søg fritidshus