Kalmar-huse - Grafik på element

NøgleFærdig

Huset bliver leveret færdigbygget og klar til indflytning. Du vælger placering og hustype, og vi tager os af alle tilladelser og alt papirarbejdet. Så skal du bare se frem til at få nøglen i hånden.

Kalmar huse - Udsigt
icon

Få inspiration til dit fritidshus

NøgleFærdig levering er til dig, der vil have det hele på én gang.

Når vi er færdige med dit nye lækre fritidshus, er det kun ejeren, der mangler. Vi har - uden undtagelser – lavet alt, hvad der skal laves, og du kan trygt nyde resultatet af vores erfarne håndværkeres kvalitetsarbejde.

Processen er enkel: Vi sætter os ned sammen med dig og udarbejder et tilbud. Når de økonomiske rammer er fastlagt i overensstemmelse med den hustype og de ønsker, I har, kører resten af sig selv.

Du bestemmer husets placering, og så sørger vi for resten. Vi søger byggetilladelsen og sørger i det hele taget for hele papirgangen. Derefter lægger vi en tidsplan, og byggeriet går i gang. 

Når huset er færdigt, går vores montør det efter i sømmene sammen med dig, hvorefter du får udleveret nøglen og kan flytte ind til aftalt tid.

Vi sørger for

 • Byggesagsbehandling: udfærdigelse af situationsplan, myndighedstegninger og ansøgning om byggetilladelse
 • Fundamenter: færdigt fundament inklusiv indvendig kloak i huset og flisegulv i badeværelset
 • Montering: komplet opstilling af byggesæt
 • Inventar: levering af inventar som vist på grundplanen.
 • VVS: Komplet vand- og afløbsinstallation samt sanitet inklusiv blandingsbatterier i køkken og badeværelse, køkkenvask, toilet med sæde, toiletrulle holder, spejl over håndvask i badeværelse, 2 stk. håndklædeholdere, bruser i brusenichen, og udvendig vandhane

Generelt

Udover fastprisen skal du tillægge:

 • Køb af grund
 • Grundmodningsudgifter (kloak, el- og vandtilslutninger samt nødvendige stikledninger)


Vi må tage følgende forbehold:

 • at grunden er jævn og maks. har en hældning på 20 cm inden for byggefeltet
 • at grundvandet ikke står for højt
 • at fundament kan udføres på normal vis – dvs. med randfundament i 90 cm dybde og at der kun skal afrømmes 20 cm muldlag
 • kloakken udføres i henhold til de specifikke krav fra kommunen. Der kan komme ekstra omkostninger, hvis din grund har en større hældning, eller hvis grundvandet står højt. 

Levering

Der skal være fast og bæredygtig kørevej for lastbil med trailer og maskiner, så det ikke er nødvendigt med køreplader. Vi dækker ikke evt. omlæsning. Grunden afleveres, når huset står helt færdigt.

Aflevering

Du skal være til stede, når vi afleverer fritidshuset, så du sammen med montøren kan gå huset efter i sømmene og derefter få udleveret nøglerne.

Betaling

Ved kontraktens underskrift betales et depositum på 15.000 kr. Kan byggetilladelse ikke opnås, tilbagebetales 12.000 kr. Når fundamentet er støbt, betales en støberate på 18%. Når huset er rejst betales 37%, og ved aflevering af huset betales de sidste 45%. Alle priser er kalkuleret på basis af netto kontant betaling. 

Kalmar Huse

Find din næste sommerbolig

NøgleFærdig, LukketRåhus eller MedByg? Se det store udvalg af fritidshuse og find dit perfekte match.

Søg fritidshus