Kalmar-huse - Grafik på element

Byggehold og selvstændige tømrermester

Kalmar Huse søger byggehold og selvstændige tømrermester.

Kalmar Huse har med et succesfuldt koncept, meget travlt og søger derfor dygtige, selvstændige og erfarne byggehold.

 

Jobbet

Vi søger både tømrere og tømmermester til ansættelse ved Kalmar Huse der ønsker at bygge vores fritidshuse og kolonihavehuse i træ.

Vi bygger i hele Danmark, du skal derfor være forberedt på at ligge ude 80-90 % af tiden, hvor vi arbejder i 4 dages uger.

 

Kvalifikationer og kompetencer

I har en uddannelse som tømrer og er vant til at arbejde selvstændigt, med et fagligt højt niveau med sans for den sidste finish! Hvor I er med fra start til slut i byggeriet!

 

Derudover forventer vi:

·         Tryg ved at arbejde med både gulve, lofter, køkkener, vinduer & døre

·         Kan fremvise referencer / CV

·         Serviceminded

·         Løsningsparat

·         Kvalitetsbevidst

 

For at være hos Kalmar Huse, skal du trives i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, med hurtigt og direkte feedback på dit arbejde, og med et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Som person er I engageret, pligtopfyldende, og kan kommunikere åbent og effektivt både mundtlig og skriftlig. Du er fleksibel og tager selvstændigt ansvar for dine opgaver.

Din måde at gå til en opgave på, er struktureret, analytisk og rationel.

 

Bliv en del af Kalmar Huse

Vi er et socialt team, der arbejder tæt sammen på vores projekter, og lægger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen, med fokus på tekniske detaljer. Vi tilbyder dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling, i tæt samarbejde med vores erfarne byggeledere, tegnestue og salgsafdeling.

 

Lyder det som noget for dig? 

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV mv., til Poul Chr. Pedersen; pcp@kalmar-huse.dk .  Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Poul Chr. tlf. 76 56 10 17.

14.02.2021