Kalmar-huse - Grafik på element

Tømrere, Tømrermestre & Byggehold

Kalmar Huse søger byggehold og selvstændige tømrermestre ...

Vi har travlt  - og det drømmer vi om at blive ved med at have. Derfor søger vi løbende samarbejde med dygtige, selvstændige og erfarne tømrere, tømrermestre og byggehold, der med succes og nærvær kan omsætte vores koncept til færdige eller delvist færdige sommer-, fritids- og kolonihavehuse i træ.

Kvalifikationer & rammer

Hos os er der ikke langt fra tanke til handling.

Organisationen er flad, vi dyrker aktivt sparring og vidensdeling i hverdagen - og samarbejdet på tværs af organisation og projekter er tæt og engageret med med respekt for hinandens kompetencer og fagområder.

For at trives hos os skal du/I byde ind med en stærk, faglig tømrerbaggrund kombineret en professionel og naturlig sans for finish og detaljer. Du/I skal have lyst til at følge byggeriet fra start til slut - at arbejde selvstændigt, målrettet og langt fra værkstedet, da vi bygger over hele Danmark. Når det så er sagt, så er vi altid 'i nærheden' med hurtig, effektiv og direkte feedback.

Vi arbejder med 4 dages uger - og en udeliggetid på 80-90%.

Masser af frihed - og masser af muligheder for for personlig og faglig udvikling i tæt samarbejde med vores erfarne byggeledere, tegnestue og salgsafdeling.

 

Bliv en del af Kalmar Huse

Er det dig eller jer, vi søger, så er du/I:

·         tryg ved at arbejde med både gulve, lofter, køkkener, vinduer & døre
·         klar med referencer og/eller et dybdegående CV
·         serviceminded
·         løsningsparat
·         kvalitetsbevidst

 

 

Lyder det som noget for dig? 

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og referencer/CV til Poul Chr. Pedersen; pcp@kalmar-huse.dk, som du også er velkommen til at kontakte på 76 56 10 17, hvis du har spørgsmål til Kalmar Huse og et eventuelt samarbejde.

31.10.2021