Kalmar-huse - Grafik på element

Vores hustyper

Vi bygger typehuse af træ, og giver dig rig mulighed for at ændre i både grundplan og design. Fritidshuset bliver unikt, men prisen forbliver den samme. Find din foretrukne model herunder og kontakt en af vores salgs- og byggerådgivere, så finder vi den rigtige løsning til dig.

Rømø-serien

Rømø-serien er en af vores klassiske serier, hvor du får et traditionelt udseende fritidshus med stemningsfuldt interiør. Det særlige kendetegn for fritidshusene i Rømø-serien er et praktisk indhak i den store vinduesfacade. 

Læs mere

Gilleleje-serien

Gilleleje er en nyudviklet serie, hvor vi imødekommer ønsker til et moderne fritidshus, men hvor huset stadig emmer af hygge - bl.a. fordi huset som standard har sprossevinduer, som giver et klassisk udtryk udadtil og et flot lysindfald inde i huset.

Læs mere

Blåvand-serien

Blåvandshusene er Danmarks mest solgte fritidshus.

Typehuset har gennem årtier været meget populært pga. den praktiske udformning og ikke mindst husets charme.

Læs mere

Juelsminde-serien

Efter at have bygget sommerhuse i 40 år syntes vi, at der skulle fornyelse til.

Vi fik derfor arkitekt Louise Boel, kendt fra TV2’s ‘Roomservice’, til at tegne fremtidens sommerhus - Juelsmindehuset.

Læs mere

Aktivitetsserien

Aktivitetshusene er store fritidshuse, hvor der i indretningen er lagt op til, at du kan holde ferie med venner og familie. I det ekstra aktivitets-rum kan både store og små spille, lege og hygge. 

 

Læs mere

Kolonihavehus

Kolonihavehusene kan ses som et lille fritidshus. Disse huse kan fås i alle de samme varianter, som vi tilbyder fritidshuse i - her gælder det selvfølgelig også, at du har mulighed for at præge huset med din egen personlige stil.

Læs mere